Beste manier om een auto te financieren

Gepubliceerd: 5 november 2015 14:30 Beste manier om een auto te financieren

Een auto is net zomaar even een aanschaf. Hierbij heeft de nodige research gezeten en het zal een belangrijke beslissing zijn in uw leven. Het kost natuurlijk het nodige vermogen en er moet goed na worden gedacht over de manieren van financieren. Wij zullen u de nodige mogelijkheden geven, zodat u een duidelijk beeld hiervan heeft en de voor u meest geschikte optie kunt gebruiken.
Eigen vermogen

Het financieren, van de aanschaf van een nieuwe auto, met eigen vermogen is natuurlijk het mooist. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met het aflossen van een lening of het betalen van rente. U moet natuurlijk wel al geruime tijd voor de aanschaf van de auto een beeld hebben van het benodigde bedrag, zodat u geld opzij kunt gaan zetten. De beste manier om met eigen vermogen een auto aan te schaffen is het maandelijks opzij zetten van een vast bedrag, uitgerekend aan de hand van de aanschafprijs van de desbetreffende auto.

Diverse financieringen

Een autolening kan op een aantal manieren worden verkregen. De financieel meest gunstige lening is een onderhandse lening bij een kennis of familie. Hiermee kunt u gemakkelijker afspraken maken en ligt het rente percentage over het algemeen ook beduidend lager dan bij een lening van een financiële instelling. Een lening bij een financiële instelling behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hierbij moet u echter wel een goed beeld hebben van uw persoonlijke situatie, want de bank zal hier streng op letten. Zo moet u uw maandelijkse kosten in kaart brengen, want u moet het financieel wel allemaal kunnen behappen. Ook uw maandelijkse inkomen zal worden bekeken en het aflossingsbedrag zal worden bepaald aan de hand van de looptijd en het rentepercentage wat u kiest. Bij een snellere aflossing hoort een hogere rente en dan hoort natuurlijk bij een langere looptijd een lagere rente. Bedenk dus goed wat voor uw persoonlijke situatie de beste manier is om een auto te financieren, want het is van belang dat deze goed is afgestemd!
2487 views
Deel:


Reacties op "Beste manier om een auto te financieren • Auto nieuws ‐ Autofinancien.nl"

Er zijn momenteel geen reacties aanwezig!Reactie plaatsenAutofinanciering vergelijken

Voordelen autoverzekering vergelijken:

  • Bespaar geld door de goedkoopste autoverzekering te kiezen
  • Vergelijk direct verschillende aanbieders
  • Actuele vergelijkingen
  • Gratis autoverzekeringen vergelijken
  • Onafhankelijk advies

Ik wil graag:

Top 8 Autoverzekeringen

Bekijk hieronder de top 8 van goedkoopste autoverzekeringen.

Pricewise€ 17,56
Unitedconsumers€ 21,-
Diks€ 21,02
Netpolis€ 21,31
Verzekeruzelf€ 22,08
Meeus€ 24,07
Ditzo€ 28,43
Aegon€ 36,45
*Premie is berekend met 5 schadevrije jaren voor een bepaald model auto en geeft een indicatie. Bekijk meer autoverzekeringen »

Autofinanciering nodig?


Voordelige autofinanciering bij Nederlands Krediet Collectief


Wat kost een auto maandelijks?

Bent u benieuwd wat uw auto maandelijks kost, wij berekenen GRATIS voor u wat de kosten zullen bedragen.
Bereken maandelijkse kosten »


Laatste nieuwsberichten

23/06 - Geld is belangrijk: 9 handige tips voor een autofinanciering
26/04 - Auto-industrie gaat voor blockchain
18/04 - Smartphone maker Huawei en Porsche een intelligent duo
13/02 - Elektrische auto voordelen? Verkoop wel eerst je oude auto!
20/12 - Financile voordelen van het rijden in een youngtimer
29/09 - Een gefinancierde auto verkopen - Kan dat?
Meer nieuws bekijken »


Nieuws - Financile voordelen van het rijden in een youngtimer

Financile voordelen van het rijden in een youngtimer

We kennen allemaal wel de zogenaamde oldtimers. Oude autos uit een lang vervlogen tijd, met vaak nog simpele techniek. Vooral gereden door echte liefhebbers. Het bekendste voorbeeld van een oldtimer is de Volkswagen Kever, of de lelijke eend.

Lees volledig artikel »

Wist je dat ?

Je al goedkoper uit bent met een diesel auto wanneer je per maand voor 150 liter brandstof tankt. Het omslagpunt voor benzine en diesel ligt dus bij 150 liter !