Geld.nl lening vergelijken

Wil je een auto kopen, maar heb je op dit moment niet genoeg geld voorhanden om de auto te financieren. Dan kun je een lening bij de bank afsluiten om de kosten van je auto te financieren. Geld.nl zet alle aanbieders voor je op een rij, zodat je direct kunt zien bij wie je de goedkoopste lening kunt afsluiten.

Hoe werkt geld lenen vergelijken via Geld.nl?

Geld lenen via Geld.nl is heel eenvoudig. Je geeft zelf aan welk bedrag je wilt lenen en welke leenvorm je wilt, en Geld.nl toont je vervolgens alle aanbieders die aan jouw wensen voldoen. Het voordeel van Geld.nl is dat alle aanbieders in één overzicht gepresenteerd worden, waarbij de lening met de laagste rente altijd bovenaan staat. Zo zie je dus direct bij wie je de goedkoopste lening voor je auto kunt afsluiten en betaal je nooit teveel voor je lening. Heb je de lening van je keuze gevonden? Dan kun je deze in de meeste gevallen direct online aanvragen. Geld.nl stuurt je hiervoor door naar de site van de betreffende aanbieder. Vanaf dat moment zit de taak van Geld.nl erop en verloopt alle communicatie en het beheer van de lening via de bank waar je de lening hebt afgesloten. Zij stellen u ook het gewenste leenbedrag ter beschikking.

Tips geld lenen voor auto

Een lening afsluiten voor een auto gebeurt doorgaans in de vorm van een persoonlijke lening. Deze leenvorm heeft een vaste looptijd en rente, waardoor je van tevoren precies weet wat de lening je in totaal gaat kosten. Het is verstandig de looptijd van de lening af te stemmen op de levensduur van de auto. Zo voorkom je dat je later je lening nog moet aflossen, terwijl je auto versleten is.

Voordelen van geld lenen via Geld.nl

De voordelen van een lening vergelijken en afsluiten via Geld.nl zijn:

  • Alle aanbieders in één duidelijk overzicht
  • Overzicht van actuele rentes en voorwaarden
  • Geld.nl is 100% onafhankelijk; de afspraken die we hebben met kredietverstrekkers hebben geen invloed op de resultaten van je vergelijking
  • Geld.nl wordt door haar klanten gewaardeerd met een 9,0.

Geld lenen voor auto verstandig?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op de vraag of lenen voor een auto verstandig is. Vanzelfsprekend is het nooit verstandig om onnodig geld te lenen. Indien je dus spaargeld achter de hand hebt, is het vaak goed om dit te gebruiken voor de aanschaf van je auto. Maar heb je geen financiële mogelijkheden achter de hand en wil je toch een auto kopen? Dan kan een goedkope lening uitkomst bieden. Je kunt je auto immers echt nodig hebben, bijvoorbeeld voor je werk of privéleven.

812 views
Deel:

Voordelen autoverzekering vergelijken:

  • Bespaar geld door de goedkoopste autoverzekering te kiezen
  • Vergelijk direct verschillende aanbieders
  • Actuele vergelijkingen
  • Gratis autoverzekeringen vergelijken
  • Onafhankelijk advies

Ik wil graag:

Top 8 Autoverzekeringen

Bekijk hieronder de top 8 van goedkoopste autoverzekeringen.

Pricewise€ 17,56
Unitedconsumers€ 21,-
Diks€ 21,02
Netpolis€ 21,31
Verzekeruzelf€ 22,08
Meeus€ 24,07
Ditzo€ 28,43
Aegon€ 36,45
*Premie is berekend met 5 schadevrije jaren voor een bepaald model auto en geeft een indicatie. Bekijk meer autoverzekeringen »

Autofinanciering nodig?


Voordelige autofinanciering bij de Nederlandse Kredietmaatschappij


Wat kost een auto maandelijks?

Bent u benieuwd wat uw auto maandelijks kost, wij berekenen GRATIS voor u wat de kosten zullen bedragen.
Bereken maandelijkse kosten »


Laatste nieuwsberichten

23/06 - Geld is belangrijk: 9 handige tips voor een autofinanciering
26/04 - Auto-industrie gaat voor blockchain
18/04 - Smartphone maker Huawei en Porsche een intelligent duo
13/02 - Elektrische auto voordelen? Verkoop wel eerst je oude auto!
20/12 - Financiële voordelen van het rijden in een youngtimer
29/09 - Een gefinancierde auto verkopen - Kan dat?
Meer nieuws bekijken »


Nieuws - Hogere premie voor gewilde auto

Hogere premie voor gewilde auto

Volgens stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit zal de premie van de autoverzekering in de toekomst afhangen van het feit hoe gewild een auto is, dit meld "De Telegraaf".

Lees volledig artikel »

Wist je dat ?

Je al goedkoper uit bent met een diesel auto wanneer je per maand voor 150 liter brandstof tankt. Het omslagpunt voor benzine en diesel ligt dus bij 150 liter !