Autofinanciering Vergelijken 2017; Lening voor Auto

Autofinanciering. Lening voor Auto

Autofinanciering nodig? Dit is online te regelen! Als u het geld niet heeft ,kunt u bij aanschaf van een gebruikte of nieuwe auto een lening afsluiten. Het is namelijk voor te stellen dat u voor de uitgave niet voldoende geld beschikbaar heeft.

Financiering voor een auto bij de Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen voor een auto : Geldshop

Het is aan te bevelen voor u een autofinanciering afsluit, eerst goed te orienteren op internet en te vergelijken. U kunt bij de financieringsmaatschappijen online vrijblijvend een kosteloze offerte aanvragen. Daarbij wordt ook duidelijk of u uberhaupt kunt lenen en zo ja, hoeveel en tegen welke voorwaarden. Ook wordt dan duidelijk hoeveel u per maand moet terugbetalen en voor hoe lang.

Autofinanciering samenstellen

De autofinanciering is op verschillende manieren samen te stellen. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorwaarden. De basis bestaat uit twee bekende financieringsvormen:

  • Doorlopend krediet
  • Dit is een krediet met flexibiliteit. De te betalen rente is niet vast en kan wijzigen tijdens de looptijd. Ook kunt weer opnieuw geld opnemen tot de afgesproken limiet. U betaald alleen rente over het geld dat u nog moet terugbetalen. De looptijd staat niet vast, maar de meeste financieringsmaatschappijen maken gebruik van een maximale looptijd en is leeftijdsafhankelijk.

  • Persoonlijke lening
  • Deze financieringsvorm biedt zekerheid. U kunt een bepaald bedrag lenen en u weet gelijk wat u maandelijks terug moet betalen. De rente en looptijd van de lening staan vast.

Beide financieringsvormen hebben hun voor - en nadelen:

Doorlopend krediet is erg flexibel en u kunt weer geld opnemen tot het het maximale kredietlimiet, zodat u niet een nieuwe lening hoeft af te sluiten. Doordat de looptijd onbepaald is, bent u vaak voordeliger uit dan met een persoonlijke lening. Nadeel van doorlopend krediet is de onzekerheid. U weet van te voren niet waar u aan toe bent. De rente is variabel en kan dus in positieve of negatieve zin wijzigen. Ook bestaat het risico dat u blijft lenen, dus een zekere discipline is wel nodig voor deze financieringsvorm.

Autofinanciering bij de Nederlandse Kredietmaatschappij

Lening of krediet voor uw auto? Geldshop

Autofinanciering met 0% rente

Erg populair en veel in het nieuws is de autofinanciering met 0% rente, welke eigenlijk geen lening is , maar een uitgestelde betaling. U krijgt de auto nu en betaalt pas in de toekomst. De toekomst kan een paar maanden of jaren zijn. Op het moment van levering van de auto bent u de eigenaar. U hoeft voor een bepaalde periode geen geld op tafel te leggen. In sommige gevallen kan het wel zijn dat u wel enig bedrag moet betalen voor administratiekosten of een tegemoetkoming in de kosten van de rente. Meestal is dit niet het geval. Wel moet u voor een uiterste datum het gehele bedrag van de aankoop hebben betaald. Vaak zijn er wel "verborgen" kosten.

21540 views
Deel:
Autofinanciering vergelijken

Voordelen autoverzekering vergelijken:

  • Bespaar geld door de goedkoopste autoverzekering te kiezen
  • Vergelijk direct verschillende aanbieders
  • Actuele vergelijkingen
  • Gratis autoverzekeringen vergelijken
  • Onafhankelijk advies

Ik wil graag:

Top 8 Autoverzekeringen

Bekijk hieronder de top 8 van goedkoopste autoverzekeringen.

Pricewise€ 17,56
Unitedconsumers€ 21,-
Diks€ 21,02
Netpolis€ 21,31
Verzekeruzelf€ 22,08
Meeus€ 24,07
Ditzo€ 28,43
Aegon€ 36,45
*Premie is berekend met 5 schadevrije jaren voor een bepaald model auto en geeft een indicatie. Bekijk meer autoverzekeringen »

Autofinanciering nodig?


Voordelige autofinanciering bij de Nederlandse Kredietmaatschappij


Wat kost een auto maandelijks?

Bent u benieuwd wat uw auto maandelijks kost, wij berekenen GRATIS voor u wat de kosten zullen bedragen.
Bereken maandelijkse kosten »


Laatste nieuwsberichten

19/05 - 24 dagen van tevoren boeken drukt prijsstijging van 4,8% tijdens zomervakantie 2017
24/02 - Nederlanders besparen maar betalen desondanks meer dan in andere EU-Landen
30/01 - Aantal autodiefstallen in Nederland flink gedaald
26/11 - Car-sharing of huurauto Nederland
26/10 - Reisgedrag generaties Nederlanders
27/07 - Een prive auto leasen voor meer vrijheid
Meer nieuws bekijken »


Nieuws - Rijvaardigheid verbeteren na het behalen van het rijbewijs

Rijvaardigheid verbeteren na het behalen van het rijbewijs

Uit cijfers van het CBR blijkt dat slechts de helft van de automobilisten de eerste keer slaagt voor zijn/haar rijexamen en dat een groot deel het rijbewijs pas na drie of vier pogingen behaalt.

Lees volledig artikel »

Wist je dat ?

Er in 2013 'slechts' 417.036 auto's zijn verkocht, in 2012 waren dit er 12% meer. De Volkswagen is de meest verkochte automerk van 2013 !